miercuri, 1 decembrie 2010

Tu ce visezi pentru România?


     Astăzi, privind în jur, pare destul de greu să mai visezi. În România e criză, sărăcie, nervi, minciună, manipulare. În mare parte, românii nu reuşesc să fie amabili, indiferent dacă e din cauza stresului sau a lipsei de educaţie. Cei care pleacă spun că aici nu pot ţine capul sus. Cei care rămân ştiu că le-ar fi mai bine dacă şi-ar căuta cu tupeu propriile interese.

     
Cum îţi poţi dori ceva diferit când cei din jur par preocupaţi mai întâi de beneficiile imediate, indiferent de mijlocul prin care sunt obţinute?

Aricol preluat din Revista Semnele timpului  - crede în românii care gândesc diferit, care gândesc mai departe

     De aceea, te invit să scrii aici ce visezi pentru România!
Fii inspiraţie pentru toţi românii!

9 comentarii:

  1. Din pacate Romania se duce in jos..iar noi toti am contribuit la lucrul asta prin indiferenta,nepasare si lipsa de educatie ...dar mai avem o sansa si vreau sa cred ca o sa ne ridicam...speranta moare ultima..daca ma intrebi ce imi doresc pentru Romania sunt doua lucruri si anume un sistem de invatamant eficient si unul medical performant deoarece se stie ca la baza unei societati puternice sta doi piloni de baza si anume : educatia si sanatate de aici porneste totul...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce visez pentru Romania?
    Nu visez nimic pentru Romania, in schimb visez multe pentru mine.
    Visez ca pe viitor sa pot visa ceva si pentru Romania, dar cred ca o sa mai treaca mult timp pana atunci.
    Cu siguranta nu sunt un bun exemplu, tocmai de aceea sa ma luati drept exemplu negativ, pentru ca nu sunt "inspiratie pentru toti romanii".

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol ce ar trebui sa ne puna pe ganduri...sunt intu-totul de acord cu "visuldintine"..

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca pentru a se schimba ceva in tara asta trebuie sa se schimbe mai intai mentalitatea,oamenii sa nu mai fie preocupati doar de bunastarea personala ci sa le pese si de cei din jur. Dar cum este putin probabil sa se schimbe prea curand acest lucru si fiecare lupta pentru propriile interese, nu ne ramane decat sa visam...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trebuie doar sa visam, ci si sa incepem sa ne construim visele treptat. Asa vom reusi sa fim cu un pas inaintea tuturor. A brick in the wall, for starting our dream!

    RăspundețiȘtergere